Néhány szót magunkról Mi tudjuk, hogy velünk érdemes!

2003-as alapításunk óta értékrendünknek megfelelően azt tűztük célul, hogy olyan szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, ahol nem az számít, hogy bármi áron értékesítsünk, bármit.

Az informatikában egyébként is nagy divat, hogy mindenki ért hozzá, mindenkinek van egy ismerőse, aki “okosban” megoldja. Aztán persze rendre ezek közül kerülnek ki a legjobb ügyfeleink, hiszen előbb utóbb felismerik a saját kárukon, hogy érdemes szakemberhez fordulniuk.

Hiszen valljuk be: ha egészségügyi problémánk van, orvoshoz fordulunk és nem az ismerőshöz, ha elromlott az autónk, akkor jobb esetben autószerelőhöz fordulunk, hiszen változott már annyit a technika, hogy nem nyúlunk bele magunk vagy a barátunkkal egy sör mellett, hogy majd mi megcsináljuk, mint annak idején a Ladát, hiszen a KGST piacon találtunk hozzá alkatrészt és hát valljuk be nem is volt sok minden benne.

A mai időben azonban az informatika teljesen áthatja életünket. Gondoljunk csak bele: mennyi időt tudnánk eltölteni a telefonunk nélkül? Szinte mindent meg tudunk vele nézni, mindent el tudunk vele végezni, hiszen most már a telefon nem CSAK egy telefon, hanem egy mini számítógép. Ehhez a mini számítógéphez manapság már jár internet vagyis legyünk bárhol, bármit el tudunk érni, meg tudunk keresni, meg tudunk venni.

És még sorolhatnám.

Mi abban vagyunk a legjobbak között, hogy támogatásunkkal, ezek a rendszerek folyamatosan és biztonsággal működnek. Segítségünkkel nem fordulhat elő, hogy a szükség esetén magára van hagyva az ügyfél. 

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is kedvenc Ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 

Tisztelettel:

Környei Mihály
Cégtulajdonos

Írjon nekünk!